Welkom luisteraars

images.jpg logoJe bent nu op de gloednieuwe website van een radio die meer dan 30 jaar bestaat in het Molse fm gebied. Wij hebben verschillende programma’s waar onze vrijwilligers voor zorgen. Ze hebben hier ook volledige vrijheid; van jingles tot muziekkeuze.

Onze doelgroep bestaat voor namelijk uit mensen die houden van de schlagermuziek, ambiancemuziek, de oldies van vroeger en af en toe is er is een nieuw plaatje voor de jeugd.

Heb je vragen of opmerkingen?
info@radiogompel.be

Veel plezier op de site!

10 gedachten over “Welkom luisteraars

 1. hallo, mensen met een groot hart voor muziek
  ik woon in oevel maar ben opgegroeid in den Toemaathoek en ik denk dat ik even oud ben als de Jan, als we elkaazr moesten zien, zouden we nog weten waar we af en toe samen onze kinderjaren hebben doorgebracht, maar genoeg gezeverd, wanneer spelen jullie country en western platen of kan ik soms een plaat aanvragen, Jan.Een pluim voor alle meedewerkers.
  F.Beyens, oevel

 2. fijne muziek, zelfs te horen in oevel.Ik ben nog een jeugdvriend ven de Jan,heb in den Toemaathoek groot geworden.Graag een vraag: spelen jullie ook op aanvraag,enook country?
  met een fijne groet aan alle meedewerkers, jullie zijn fantastish
  grtjs, frans

 3. Sedert geruime tijd kunnen wij in de huiskamer Radio Gompel niet meer ontvangen. Is dit blijvend of komt er in de toekomst terug verbetering in. Wij zijn woonachtig te GEEL Ten Aart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.