Wij vinden het spijtig dat wij jullie niet meer via de radio kunnen ontvangen in Zammel maar door jullie bericht van gisteren op instagram had ik gelezen dat er nog manieren waren. We twijfelden al langer aan zo een internetradio en waren niet zeker, maar toch gedaan en nu zijn jullie er weer. Zalig! Nu kunnen we de verzoekjes weer uitsturen en beluisteren. Vele groeten uit Zammel van Josephine Grenen en Mark Dederen.

 

Een bericht kwam binnen via whatsapp, dag Hans aangenaam je te horen, ik heb deze week wat meegemaakt. Ik ga elke dag naar de bakker en nu was ik mijn portefuille vergeten daar. De bakker had via facebook geplaatst wie kent Roza uit Meerhout. Veel mensen reageerden en enkele uren later, en dat zonder ik het besefte was mijn portefuille terug. Ik heb dan maar 10 euro gegeven om een paar croissantjes te kopen bij de bakker. Vandaar zou ik graag Frank Belmans uit Germeer willen bedanken met het lied Hartje van Goud.

 

Hallo Hans, het is wel niet het verzoekprogramma maar vind het wel leuk. ik zou jullie willen bedanken. Het heeft wat geduurd eer jullie terug waren met de blabla hoe jullie het vertelden op de radio en we waren maar wat blij, maar er waren ook wel wat probleempjes. We wonen aan de velden van Lutlommel VV en altijd goede ontvangst, maar sinds de zender bij jullie verplaatst was veel geruis. Na een paar mailtjes zijn wij toch maar overgeschakeld op zo een internetradio. Ik moet zeggen wat een verschil in geluid is dat, zuiverder dan ooit en glashelder, we kunnen onze radio nu zelfs ook instellen om van 7 uur smorgens tot 22 uur te laten draaien. We kunnen nog lang mee nu om te luisteren. Dank je wel daarvoor. Vandaar het Radio Gompel lied alstublieft dit vanwege Louis Vanderzanden en Odette Vlemmix uit Lommel

 

Graag wil ik mijn dochter Kim en haar man Sam feliciteren met de geboorte van hun zoontje deze ochtend om 9:15 uur en dat bij hun thuis. Alles is oké en goed verlopen. We komen langs maar pas morgen zodat je rustig de eerste momenten kan genieten. Vele groeten van je moeder Elisabeth Janssens uit Dessel.  (de geboorte van mijn kleinkind)