Hans Van Dyck / Radiovormgever


Hans Van Dyck shows

Sorry, er is niets op dit moment.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België) en altijd al gebeten door de radio en muziek. Op 15 november 1999 heeft hij zijn eerste programma op Radio Gompel gepresenteerd. Wat later is hij van zaterdag 16-18 uur naar zondag 10-12 uur gegaan en heeft hij verschillende extra programma’s ook gepresenteerd.

In 2002 nam hij afstand omdat hij ook afgestuudeerd was op school. In deze tijd heeft hij bij verschillende radio’s geweest van Golden Flash, Radio Tos, FM Goud, TOPradio Kempen (Geel/Turnhout), radio Power, Stadsradio Turnhout, Jouwradio!, zijn eigen webradio Sanne FM (2013-2019) en SaxRadioMusic (2016-2019). Ook heeft hij het radionieuws bij TNT gepresenteerd op meer dan 30 lokale radio’s in Vlaanderen en Nederland. Momenteel presenteert Hans niet maar zit hij vooral achter de schermen bezig bij Radio Gompel.

Dagelijkse bezigheden

Momenteel werkt Hans als 4/5de bij Colruyt. In 2017 heeft hij zijn bijberoep opgestart HVD Mediaworks. Hier heeft hij enkele lokale artiesten gemanaged, maakte hij websites en drukwerk. Ook is hij uitgever voor het e-magazine De Spirituele Wereld en is hij een spiritueel mentor. Een creatieve duizendpoot dus.

Mocht Hans dit alles niet aan het doen, dan is hij zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met zijn man Roman en hun camper Ons Delfin.Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest