Muziek toesturen aan Radio Gompel

Radio Gompel ontvangt graag muziek. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we de aangeleverde muziek gaan draaien, maar alle toegestuurde muziek wordt beluisterd door de muziekredactie en beoordeeld op geschiktheid voor uitzending op Radio Gompel.

Radio Gompel streeft een hoogwaardige audiokwaliteit na, daarom wordt alleen muziek op audio CD of te downloaden WAV-files geaccepteerd. MP3 files of WMA files op een audio-cd branden of omzetten naar WAV levert een kwalitatief minderwaardig bestand op, dat kunnen we dus niet in de uitzendingen opnemen.

Let verder op de volgende punten

  • In de bijlage dienen Sabam/Buma/Stemra gegevens te worden verstrekt, biografie van de artiest/groep en ook een persfoto.
  • Ingezonden muziek wordt door onze muziekredactie beluisterd en beoordeeld op geschiktheid voor uitzending op Radio Gompel. Radio Gompel heeft het recht om muziek te weigeren. Vanwege de grote hoeveelheid toegestuurd materiaal wordt het resultaat van deze beoordelingen soms aan de afzender medegedeeld.
  • Door het insturen van muziek geeft u Radio Gompel toestemming om deze muziek op te nemen in de uitzendingen.
  • Wanneer materiaal onder embargo wordt verstrekt dient dit uitdrukkelijk vermeld te worden.
  • Alle ingezonden geluidsdragers worden eigendom van Radio Gompel en worden niet retour gestuurd.

Gebruik voor toezending van muziek via het internet

  • Digitale MP3/WAV-bestanden kunnen aangeboden worden via een verzendservice zoals WeTransfer.com. Gelieve het e-mailadres muziekredactie@radiogompel.be te gebruiken.
  • Gebruik voor toezending van muziek via de post:
    Radio Gompel, Emiel Becquaertlaan 2 bus 6, 2400 Mol (stuur ook even een mail dat er iets aankomt, de brievenbus wordt gedeeld met nog andere bedrijven)Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest