Romeo Hill / Presentator


Romeo Hill shows

Als ik Romeo, in 1973 afstudeerde als een niet ter zake doende beroep, had ik immers eerder al besloten te gaan werken in een bij mij in de streek zijnde fabriek.  Mijn eerste collega was deejay, dat interesseerde mij, n de micro(be) had mij gebeten.   Die persoon bezorgde me mijn eerste platenspeler.  Ja met Vinyl nog.  Als in 1979 de eerste vrije radio’s de kop op staken werd mijn enthousiasme nog meer aangewakkerd.

Ik ben kort daarna getrouwd, met mijn vrouwtje.  Een bevriend deejay, wist van mijn Hobby.  Omdat hij zijn programma niet kon maken, vroeg hij of ik dat in zijn plaats kon gaan doen.  Alles live en rechtstreeks.  Met veel oppakken en weer herbeginnen, werd ik al snel gevraagd om als vast medewerker bij die radio aan de slag te gaan.  Die vriend had mij de naam Romeo Hill al opgespeld.  Te lang verhaal om uit de doeken te doen.

“Het Weekend-in” op vrijdag avond werd mijn eerste eigen programma, maar er volgde er veel meer.  Werd al meteen gebombardeerd tot technieker van de radio, werd bestuurslid en dat bleef groeien.  Tot ergens 1996 ik er gedwongen mee ophield.

Rond zwervend van de ene radio langs de andere en dank zij Erik Joors die mij veel later overhaalde om gezien men kunde, er mee terug te beginnen, draaide ik bij StudioFmMusic,  programma’s als Hill Wil Wel en Langzaam Wakker worden.  Niet veel later werd ik gevraagd om ook bij GoldenFlach  de Flashbackshow te maken.  Momenteel draai ik nog altijd mee in dat Radio wereldje en zo doordat ik op aanraden van diezelfde Erik kom ik nu terecht Bij Jullie Familie Radio Gompel.

Zolang ze mij niet dood schieten hoop ik nog lang mee te draaien, op maandag hoor je mij.Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest