Heb jij een activiteit of evenement gepland?
Of heb jij misschien iets te koop staan (een tafel, een stofzuiger, … )?

Laat het Jan De Graaf weten en hij zorgt dat je berichten elke dag op de radio komen, in het programma RegioInfo. Van maandag tot zaterdag om 8.00 uur en zondag om 13.00 uur te beluisteren.  Maar ook elk uur van de dag hoor je 1 bericht per uur. Vul het formulier in met jou bericht of koopje.

Wil je op interview komen? Dit kan ook mail hiervoor naar hallo@radiogompel.be.

Berichten & Koopjes

  • Provinciale Kampioenschap Veldlopen. Zondag 14 januari 2024 organiseert Vabco Mol Atletiek vzw het Provinciale Kampioenschap veldlopen op de Keiheuvel in Balen.  Jeugdreeksen starten om 11u00 het hoofdprogramma om 13.00u. Inkom bedraagt 5 euro voor volwassenen, kinderen gratis. Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje in een verwarmde feesttent.
  • Kienavond t.v.v. Kando-Lommel. Op vrijdag 16 februari om 20 uur organiseert Kando-Lommel, dit is de Katholieke vereniging Gehandicapten uit Lommel een kienavond in zaal Het Kloosterhof aan de Oude Diesterbaan 1 te Lommel. Je kan kaarten in voorverkoop krijgen of aan de kassa. Er zijn smaakvolle prijzen Links en rechts van de kien 1 grote zak chips, 1 rijtje is een emmer met levensmiddelen, een volle kaart is een bak met levensmiddelen en de hoofdprijs is een trolley gevuld met levensmiddelen. Iedereen welkom bij de Kienavond ten voordele van Kando Lommel op vrijdag 16 februari 2024 in zaal het Kloosterhof aan de oude diesterbaan 1 te lommel. Meer informatie krijg je bij Louis Antonissen op 0477 51 55 54.
  • Doe mee aan onze 5de editie van de winterzoektocht van VVV Balen. Al wandelend kan je de mooiste plekjes van het centrum van Balen ontdekken. De route van 4,5 km is toegankelijk voor buggy’s/ rolstoelen. Een deelnameformulier kan je aan 5 euro kopen in VC De Kruierie Bevrijdingsstraat 1 2490 Balen. Wil je een mooie prijs winnen uit de goed gevulde prijzenpot, breng dan je ingevulde formulier binnen uiterlijk op donderdag 29 februari 2023.

  • Buurtresto Balen is terug. Lekker eten, gezellig samen zijn en dat allemaal dicht bij huis? Dat kan bij de Buurtrestaurants! Vanaf januari gaan ze door op woensdag in plaats van op vrijdag en voorzien we twee keer per maand een extra restaurant in Den Travoo, op dinsdag. De Buurtrestaurants vinden plaats in verschillende Balense parochiecentra (Rosselaar, Gerheide, Stotert, Hulsen en Olmen) en in dienstencentrum Den Travoo. Dit betekent dat je altijd een Buurtrestaurant dicht bij huis kan vinden. Heb je geen tijd of zin om te koken? Bij de Buurtrestaurants krijg je voor een klein bedrag (10 euro, vanaf januari 10,20 euro) een heerlijke driegangenmaaltijd voorgeschoteld. Heb jij een UiTPAS met kansentarief? Dan betaal je slechts de helft. De menu’s zijn elke week anders en worden door vzw de Biehal bereid met verse, lokale producten. Je bent vanaf januari welkom vanaf 12u, het eten wordt geserveerd om 12u30. Om bij het Buurtrestaurant te kunnen eten, moet je een tafel reserveren. Dit kan vanaf januari aan de balie van De Kruierie. Je kan ook bellen naar 014/74 40 50 of een mailtje sturen naar buurtrestaurant@balen.be: je kan reserveren tot zaterdag 16u voor de week erop. Betalen doe je bij voorkeur ook bij reservatie. Zien we jou bij het volgende Buurtrestaurant? Tijdens de hele maand januari trakteren we op een lekker welkomstdrankje.Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest