Radio Gompel, viert carnaval met een heuse top 100.

Geschreven door Op 20 januari 2023

Radio Gompel en Interieurbouw Wils uit Balen presenteren de Carnaval Top 100 op 5 februari 2023 vanaf 12 uur. “Naast de studio plaatsen wij een feesttent, en dit jaar een grotere dan vorig jaar want toen moesten we bezoekers door sturen”, verteld Marc B presentator van de radio en medeorganisator. “In deze tent kan je een hapje (soep, boterhammen met eieren) en een drankje nuttigen, ook is er een optreden van Roger Schepers, die tot 7 jaar op rij verkozen als beste tonspreker van België.”, verteld Erik Van Limburg, organisator en radiopresentator. Er zal die dag ook een echte carnavalswagen van carnavalsvereniging De Biersussen uit Balen staan. Je kan je ook inschrijven als lid van de Radio Gompel Vriendenclub, hiermee biedt je de vrije radio steun om de werking te kunnen garanderen.

Onder de bezoekers die verkleed komen hebben we nog een prijs in petto. Zij kunnen onder andere een inkomticket winnen voor de carnavalsstoet in Balen. De luisteraars kunnen op hun beurt ook prijzen winnen op de radio. Alle medewerkers van Radio Gompel zullen er zijn en zijn steeds paraat voor een meetengreet. De Carnaval Top 100 van vorig jaar maar natuurlijk die van dit jaar kan je die dag volgen via www.radiogompel.be/carnavaltop100/.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen aan en danken we graag onze hoofdsponsor Interieurbouw Wils uit Balen en onze andere sponsors: Vloer en tegelwerken Bogaerts Johnny (Balen), Frituur De Kluis (Balen), Infraroodkabines Sunlighten Kempen (Balen), Koffiebar De Koffieklap (Balen), Toyota Garage Cools (Balen & Mol), Dakwerken Nuyts (Balen), Willems Tuinmachines (Balen), Bouwmaterialen Wouters (Balen), Bakkerij Dierckx Jan (Balen & Mol), Mercedes Garage Vandenbussche (BalenOlmen)

Radio Gompel is te beluisteren in de regio Mol via 105.6 FM en digitaal via diverse streamingdiensten en via www.radiogompel.be.


Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest