Radio Gompel viert carnaval met een Top 100

Geschreven door Op 20 januari 2023

Radiovisie.eu, 20 januari 2023, 07.24 uur


Het is alweer dié tijd van het jaar waarin alle remmen los mogen. Afijn, dan toch binnen bepaalde perken en plaatsen. Carnaval dus. Meestal ook een geweldige katalysator voor lokale radio, want carnaval is heel vaak een lokale aangelegenheid. Zo ook in Mol waar Radio Gompel (de parel van de Kempen) uitzendt op 105.6 FM. Op 5 februari presenteren zij er live de ‘Carnaval Top 100’, vanaf 12:00 uur. 

“Naast de studio plaatsen wij een feesttent, en dit jaar een grotere dan vorig jaar want toen moesten we bezoekers doorsturen”, verteld Marc B presentator en medeorganisator. “In deze tent kan je een hapje, soep, boterhammen met eieren en een drankje nuttigen. Ook is er een optreden van Roger Schepers, die tot zeven jaar op rij verkozen is als beste tonspreker van België.”, vult Erik Van Limburg, organisator en radiopresentator, aan.

Alle medewerkers van Radio Gompel zullen aanwezig zijn en paraat staan voor een meet-en-greet. Tegelijk kan je lid worden van de Radio Gompel Vriendenclub, waarmee de vrije radio financieel wordt gesteund. Er is ook een echte praalwagen van carnavalsvereniging De Biersussen uit Balen te bewonderen. Voor de bezoekers die verkleed komen is er een prijs. Zij kunnen onder andere een ticket winnen voor de carnavalsstoet in Balen. Ook de luisteraars kunnen op hun beurt prijzen winnen. Gewoon door te… luisteren.

° Radio Gompel is te ontvangen in de regio Mol via 105.6 FM, digitaal via diverse streamingdiensten en via Radiogompel.be.


Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest