DJ Stoffie en Co / Presentator


DJ Stoffie en Co shows

Hoi iedereen,

Ik wil mij even voorstellen aan jullie.

Ik ben Christof Nuyts en woon in het centrum van Balen, te samen met mijn buddy Mattie, een bruine border collie.  Ik ben 27 jaar, geboren in Geel en heb daar ook mijn middelbare school gedaan bij Sint – Jozef.

In mijn 6de jaar heb ik de mogelijkheid gehad om mee te gaan voor een bouwproject naar Tanzania.  Een heel mooie ervaring om te beleven als 18 jarige.  Terug met je voetjes op de grond gezet.  Er was geen stromend water, geen internet, alleen in het weekend…  Maar ik zou het zeker opnieuw doen, moest ik de gelegenheid krijgen..

Ik ben nu zelfstandig dakwerker.

Mijn hobby’s zijn:

  • de balense fijestverkes ( carnaval vereniging )
  • Lichtstoet Mol-Ginderbuiten
  • en natuurlijk dj voor feestjes groot of klein.

Ik heb ook nog enkele dieren buiten mijn hond Mattie, namelijk nog een paard “Joon” en een pony “Stella” beide twee schatten van viervoeters.

Ik hoop dat je nu wat meer weet over mij en ik hoop dat ik de luisteraars kan laten dansen op hunne stoel of misschien wel op de tafel.

De muziek kriebels zitten er dan ook al van jongs af aan in.  Zo ben ik op mijn 16 jaar begonnen met dj’en op café waar we elk weekend zaten.  Dik 11 jaar verder is de kleine bescheiden hobby een uit de hand gelopen bezigheid geworden maar we doen het nog steeds voor de lol.  Dit onder het moto niets moet alles mag.Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest