Presentator

De naam Peter Hoffman is een alias of beter gezegd een schuilnaam, die in 1981 voor het eerst opdook in het radiowereldje. Achter deze naam zit een man van 62 jaar die blind is en leeft voor zijn hobby.

Hallo, Ik ben Guy De Pelsmaeker, ik ben al 40 jaar presentator en dit is mijn hobby en passie. Ik werk in het UZ Leuven Gasthuisberg in de schoonmaak. Mijn hobby's zijn goed eten, op reis naar de zon samen met mijn vrouwtje en lekker gaan eten. Ik presenteer op zaterdagavond van 18 tot 22 uur, mijn programma noemt Weekend Rendez Vous. Dit zijn de nooit vervelende hits allertijden,  muziek op jouw ritme Vlaamstalig, Nederlandstalig, Engelstalig, oldies en rock'n'roll.  

Hallo, ik ben Jan Nuyts. Mijn hobby's zijn: tennissen, wandelen, skiën, vissen, muziek, ... Het liefst eet ik de gewone boerekost.

Hallo, Mijn radionaam is Erik van Limburg. Ik ben begonnen met radio maken op 17 jarige leeftijd bij Radio Bungalow in Helchteren waar ik een hele mooie pionierstijd heb mee gemaakt. Daarna ben ik bij Radio Galaxy en Radio lms terecht gekomen in Houthalen. Jaren later bij Radio Holiday in Peer verzeild geraakt. Na heel veel jaren ben ik een 5 jaar gaan spelen bij Radio Studio FM Music dit was een internetradio. Een collega vertelde me over Radio Gompel in 2020 of het niets voor mij zou zijn om daar te gaan radio maken. De volgende dag sprong ik meteen op mijn fiets en ben ik richting de studio gereden in Mol-Gompel. Jan Mertens zat op een bankje en had er een leuke babbel met gehad. Ik mocht meteen beginnen bij Radio Gompel. Even later toen bezieler en oprichter Jan Mertens gestorven was, moest het programma Muziek Terwijl U Werkt opgevuld worden. Na een kleine vergadering kreeg ik deze uren erbij op maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12 uur. De Golden Jukebox Revival Show is het stokpaardje van mij. Door heen de jaren is het een programma dat ik presenteerde op tal van radio's. Muziek van de jaren 60 en 70 komen de revue voorbij wat enorm in de smaak valt bij de luisteraars. Country Line is een programma dat 2 uur lang is met alleen maar Countrymuziek, want waar hoor je dat nog tegenwoordig op de radio? Wel ik neem dit op mijn rekening met oude klassiekers maa ook met nieuwe muziek.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger is gehuwd en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam “Stevens” haalde hij van de Britse rock ‘n’ roll-zanger Shakin’ Stevens. […]

Hallo, Ik ben DJ Stafke, geboren als Gustaaf Mertens. Ben tot mijn 16 jaar naar GIBBO Galbergen naar school gegaan. Op mijn 16 jaar (in 1977) ben ik gaan werken in de flessenfabriek in Mol-Donk, de Verlipack. Toen het moeilijker werd daar ben ik na een paar bouwbedrijven bij de Lidwina Stichting in Mol gekomen. Eerst bij de groendienst dan bij de matrassen en daarna in de houtafdeling beland. Daar werkte ook Benny Geens. Door hem eens iets gaan drinken in het weekend bij Radio Gompel, wat was het daar leuk. In augustus 2021 ben ik op vervroegd pensioen kunnen gaan. Benny vroeg me wat ga je nu doen als je ganse dagen gaat thuis zitten? Anders moet je eens komen presenteren op de radio. Na lang twijfelen toch maar de knoop doorgehakt en ben ik op woensdag 27 augustus 2022 begonnen als DJ Stafke. Heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Als hobby's is het dus radio en ik ben voetbalfan van RSC Anderlecht.

Hallo mij kan je kennen als Guy De Limburger mijn echte naam is Guillaume Hoeben en ben geboren op 14/03/1960. Radio is bij mij pas begonnen in 2006 ongeveer. Ik zette mijn eerste stapjes bij Radio Lichtaart. Na één jaar ben ik mij gaan aanbieden bij Radio Gompel, dit was in 2007. Hier heb ik dan veel gedaan, van het dagelijks bestuur tot zelfs 2 jaar de voorzitter van de vzw en het presenteren van diverse programma's. Wat ik ook doe in mijn verdere vrije tijd is Europa onveilig maken met mijn vriendin Marleen en onze camper. Gewoon genieten en naar mooie plaatsjes gaan om te ontspannen.  

Hallo ik ben Jan De Graaf maar geboren als Fernand. Ik ben in 1980 begonnen als radio dj, presentator bij Radio Magic in Balen-Gerheide tot en met 1991. In augustus 1997 ben ik dan begonnen bij Radio Gompel, dus al een gehele tijd. Buiten radio maken ben ik ook bezig als duivenmelker, ik eet graat de gewone dagelijkse (boeren) kost zoals frietjes met braadworst of stoofvlees, puree met stoofvlees of groenestomp met worst. Muziekgenre's is eigenlijk alles behalve klassieke muziek en hardrock. De Jan De Graaf Show Mijn programma is om de twee weken te beluisteren op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur. Hier speel ik gemixte muziek voor jong en oud met in het eerste uur ook de lokale informatie.

Hallo, Ik ben John Lee (geboren als Ludo Theunis).

John Lee

Sommige vragen hoe ik aan mijn radionaam John Lee kom, eigenlijk is het simpel gegaan. Sinds 1970 ben ik begonnen als dj op verschillende feesten (tot 1995 heb ik dit gedaan). In juli 1980 ben ik bij Radio Intro in Mol begonnen. Doordat het illegaal was om radio te maken nam iedereen een radionaam aan om je niet te laten pakken. Dus ook ik Ludo had een radionaam nodig. De naam John is gekomen van mijn groot idool John Fogerty, de frontman van Creedence Clearwater Revival. De achternaam Lee komt van een live nummertje uit 1967 opgenomen bij The Whisky Go-Go van Johnny Rivers: John Lee Hooker. Neem daar Hooker van en je hebt dus John Lee.

Radio Gompel

In 1982 is Radio Intro gestopt en is Radio Noordzee begonnen. Zo ben ik ook op 1 mei 1982 gestart. Radio Noordzee is dus later Radio Gompel geworden. Elke zaterdag van 10 tot 12.00 uur kan je me horen in het programma Hitgalerij. Elke zondag kan je me van 14 tot 17.00 uur horen in het programma Muziekvitamine. Dit is in het kort wie ik ben en wanneer je mij hoort bij Radio Gompel. Vriendelijke groeten en veel luister genot. John Lee xx

Benny

Muziek is iets wat mij als kleine jongen al bezighield. Hoe gek het ook klinkt, ik haalde steeds de klasse nummers er altijd uit, hoe jong ik ook was. De nummers met een geweldige tekst, met andere woorden een plaat met een geweldige inhoud hadden mijn voorkeur. De platen die ik als eerste van mijn zakgeld aankocht zijn nu nog pareltjes die geld waard zijn. Rond die tijd kwam ook de vrije radio naar boven, zeg maar op elke hoek van de straat had je toen wel zo een radio zitten. Tot ik op een nacht plots testuitzendingen hoorde van de toenmalige Radio Noordzee (de voorloper van Radio Gompel). De radiomicrobe had gebeten en ik trok mijn stoute schoenen aan. Ik schreef meteen een brief maar wel met een bang hartje en het gedacht van hier zal wel niets van komen. Plots een paar dagen later kreeg ik telefoon van DJ Jan zaliger. Hij vertelde me dat ik een cassette moest versturen (ja, in die tijd was dat nog zo van die cassettebandjes) en dan gingen ze het beluisteren. Als het mee viel kreeg ik terug contact. Bofte ik even, want Jan belde me met de melding dat de proefcassette goed was meegevallen en ik werd uitgenodigd in de studio. Dit is het verhaal van een hele mooie radiocarrière die de dag van vandaag nog steeds duurt. Het is natuurlijk in de loop der jaren geweldig veranderd op basis van techniek en uitzenden. De programma’s zijn ook meer professioneler geworden maar dat is iets waar je in mee moet want anders val je uit de boot, want daar wordt er ook bijzonder streng op toegekeken dat je wel degelijk met iets nieuw naar buiten komt. Met andere woorden ik denk wel dat we trots mogen zijn op onszelf dat we Radio Gompel toch nog steeds een plaatsje geven bij de grootste van de Kempen zeg maar gerust “De Parel van de Kempen”. Ik denk ook wel dat onze DJ Jan hierboven ook best trots op ons is dat we zijn levenswerk in ere houden. Ik ben bij Radio Gompel ook de verantwoordelijke voor de advertenties (planning en ook reclamespots maken). Samen met Guy De Limburger (voorzitter) ben ik ook in de vzw Lokale Radio Gompel actief, dit als secretaris.

Dagelijkse bezigheden

Ik ben verantwoordelijke werkbegeleider in de houtafdeling bij het maatwerkbedrijf Lidwina in Mol. Ik heb ook tevens nog andere hobby’s buiten radio, zoals de wielersport, wandelen en ik ben een alles eter dus met eten maak je DJ Benny blij. Vandaar van nu tot dan eens een lekker restaurantje met het vrouwtje of met vrienden dat sla ik nooit af.

Mijn programma’s bij Radio Gompel:

Op zaterdag vanaf 12 uur presenteer ik de verzoekplatenshow “U vraagt en wij draaien”. Om 14 uur ga ik door met mijn programma “De Grootste Hits en de Mooiste Klassiekers”. Deel 1 draai ik de beste oldies en in het tweede gedeelte gewoon een varia van muziek (schlager, disco, pop, rock). Eigenlijk een mix waar iedereen zich goed bij voelt.

Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest