Presentator

De naam Peter Hoffman is een alias of beter gezegd een schuilnaam, die in 1981 voor het eerst opdook in het radiowereldje. Achter deze naam zit een man van 62 jaar die blind is en leeft voor zijn hobby.

Op 17-jarige leeftijd woonde Jos met zijn ouders in Destelbergen en was er lid van de plaatselijke jeugdclub.

Hallo, ik ben Guy De Pelsmaeker, ik ben al 40 jaar presentator en dit is mijn hobby en passie. Ik werk in het UZ Leuven Gasthuisberg in de schoonmaak. Mijn hobby's zijn goed eten, op reis naar de zon samen met mijn vrouwtje en lekker gaan eten. Ik presenteer op zaterdagavond van 18 tot 22 uur, mijn programma noemt Weekend Rendez Vous. Dit zijn de nooit vervelende hits allertijden,  muziek op jouw ritme Vlaamstalig, Nederlandstalig, Engelstalig, oldies en rock'n'roll.

Hallo allemaal, ik ben Marc B en mij hoor je elke zondagochtend met “Bel Maar Mee Marc B.”.

Ik ben Jan Nuyts een zelfstandig dakwerker. Mijn hobby's zijn: tennissen, wandelen, skiën, vissen, muziek, ... Het liefst eet ik de gewone boerekost.

Ik ben begonnen met radio maken op 17 jarige leeftijd bij Radio Bungalow in Helchteren waar ik een hele mooie pionierstijd heb mee gemaakt. Daarna ben ik bij Radio Galaxy en Radio lms terecht gekomen in Houthalen. Jaren later bij Radio Holiday in Peer verzeild geraakt. Na heel veel jaren ben ik een 5 jaar gaan spelen bij Radio Studio FM Music dit was een internetradio. Een collega vertelde me over Radio Gompel in 2020 of het niets voor mij zou zijn om daar te gaan radio maken. De volgende dag sprong ik meteen op mijn fiets en ben ik richting de studio gereden in Mol-Gompel. Jan Mertens zat op een bankje en had er een leuke babbel met gehad. Ik mocht meteen beginnen bij Radio Gompel. Even later toen bezieler en oprichter Jan Mertens gestorven was, moest het programma Muziek Terwijl U Werkt opgevuld worden. Na een kleine vergadering kreeg ik deze uren erbij op maandag en donderdag van 10 tot 12 uur.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger is gehuwd en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam “Stevens” haalde hij van de Britse rock ‘n’ roll-zanger Shakin’ Stevens. […]

Hallo, Ik ben DJ Stafke, geboren als Gustaaf Mertens. Ben tot mijn 16 jaar naar GIBBO Galbergen naar school gegaan. Op mijn 16 jaar (in 1977) ben ik gaan werken in de flessenfabriek in Mol-Donk, de Verlipack. Toen het moeilijker werd daar ben ik na een paar bouwbedrijven bij de Lidwina Stichting in Mol gekomen. Eerst bij de groendienst dan bij de matrassen en daarna in de houtafdeling beland. Daar werkte ook Benny Geens. Door hem eens iets gaan drinken in het weekend bij Radio Gompel, wat was het daar leuk. In augustus 2021 ben ik op vervroegd pensioen kunnen gaan. Benny vroeg me wat ga je nu doen als je ganse dagen gaat thuis zitten? Anders moet je eens komen presenteren op de radio. Na lang twijfelen toch maar de knoop doorgehakt en ben ik op woensdag 27 augustus 2022 begonnen als DJ Stafke. Heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Als hobby's is het dus radio en ik ben voetbalfan van RSC Anderlecht.

Hallo mij kan je kennen als Guy De Limburger mijn echte naam is Guillaume Hoeben en ben geboren op 14/03/1960.

Hallo ik ben Jan De Graaf maar geboren als Fernand. Ik ben in 1980 begonnen als radio dj, presentator bij Radio Magic in Balen-Gerheide tot en met 1991. In augustus 1997 ben ik dan begonnen bij Radio Gompel, dus al een gehele tijd. Buiten radio maken ben ik ook bezig als duivenmelker, ik eet graat de gewone dagelijkse (boeren) kost zoals frietjes met braadworst of stoofvlees, puree met stoofvlees of groenestomp met worst. Muziekgenre's is eigenlijk alles behalve klassieke muziek en hardrock. De Jan De Graaf Show Mijn programma is om de twee weken te beluisteren op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur. Hier speel ik gemixte muziek voor jong en oud met in het eerste uur ook de lokale informatie.

Hallo, Ik ben John Lee (geboren als Ludo Theunis). Sommige vragen hoe ik aan mijn radionaam John Lee kom, eigenlijk is het simpel gegaan.

Muziek is iets wat mij als kleine jongen al bezighield. Hoe gek het ook klinkt, ik haalde steeds de klasse nummers er altijd uit, hoe jong ik ook was. De nummers met een geweldige tekst, met andere woorden een plaat met een geweldige inhoud hadden mijn voorkeur. De platen die ik als eerste van mijn zakgeld aankocht zijn nu nog pareltjes die geld waard zijn. Rond die tijd kwam ook de vrije radio naar boven, zeg maar op elke hoek van de straat had je toen wel zo een radio zitten. Tot ik op een nacht plots testuitzendingen hoorde van de toenmalige Radio Noordzee (de voorloper van Radio Gompel).

Radio Gompel

De parel van de Kempen!

Huidig nummer

Titel

Artiest